Voor wie?
Datum
  • 2019
  • 2020
Wijken en dorpen
Locaties

Vrijwillige inzet

Beursvloer voorjaar 2021

Wij organiseren al een aantal jaren een maatschappelijke beursvloer. Tijdens dit evenement worden verbindingen gelegd tussen bedrijven, vrijwilligersorganisaties, scholen en serviceclubs in Weert. Vanwege de coronasituatie hebben we de jubileumeditie van de Beursvloer verschoven naar het voorjaar van 2021. De Beursvloer vindt dan voor het eerst plaats voor Weert én Nederweert. Datum en locatie volgen nog.

Toch matches maken? Dat kan! Punt Welzijn is er namelijk het hele jaar door voor bedrijven en vrijwilligersorganisaties. Maak bij ons je hulpvraag- of aanbod (denk aan helpende handen, kennis of faciliteiten) bekend en dan zoeken we samen naar een match.

Interesse? Plaats je vraag of aanbod op de digitale sociale marktplaats. Hulp hierbij nodig? Bel ons op 0495-697900.

Ook zijn we op zoek naar een leuke locatie waar ongeveer 100 mensen terecht kunnen.

Ben of ken jij een bedrijf die in het voorjaar graag een locatie beschikbaar wil stellen voor de Beursvloer? Neem dan contact op met Mariska Sanders, via 0495-697900 of m.sanders@puntwelzijn.nl.

De Beursvloer is in 2015 gestart om bedrijven, serviceclubs, scholen, verenigingen en vrijwilligersorganisaties samen te laten komen in een informele setting. Er wordt met gesloten beurzen met elkaar gehandeld. Vrijwilligersorganisaties vragen bijvoorbeeld om kennis, faciliteiten of helpende handen en stellen hier iets tegenover. Bedrijven op hun beurt bieden geen geld aan maar sluiten aan op de vraag of bieden zelf materialen of kennis aan. Tijdens deze avond worden contacten gelegd voor nu en later.

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.