Voor wie?
Datum
  • 2019
  • 2020
Wijken en dorpen
Locaties

Vrijwillige inzet

KLussers gezocht tijdens NLdoet 13 en 14 maart

Voor de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet op 13 en 14 maart zijn in Weert al 25 klussen aangemeld en in Nederweert 22. Er is grote variatie aan werkzaamheden en activiteiten, en dus voor ieder wat wils! 

Wat er zoal te doen is? Een scouting gebouw opknappen, repareren van een transportkist voor instrumenten, een pluktuin aanleggen, een fietsenstalling maken, samen met bewoners van een verzorgingshuis balkonnen opfleuren, meehelpen bij een high tea, of de boeken in de dorpsbieb herindelen.

Wil je zelf of met collega’s, vrienden, familie, de buurt, je club, je politieke partij, serviceclub of school een dag of dagdeel aan de slag? Kijk dan op www.nldoet.nl en meld je aan.

Klusbijdrage aanvragen

Heeft jouw vereniging of club nog een leuke klus te doen tijdens Nldoet? Meld die dan vooral aan op de website van Nldoet. En nog mooier: tot eind januari kun je een financiële bijdrage aanvragen van maximaal 350 euro.

Direct je klus aanmelden doe je via: https://www.nldoet.nl/meld-je-klus-aan. Je komt dan op de site van het Oranjefonds. Ook het aanvragen van de bijdrage gaat via deze website, na het aanmelden van de klus. Het is noodzakelijk om een account aan te maken bij het Oranjefonds.

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.