Voor wie?
Datum
  • 2019
  • 2020
  • 2021
Wijken en dorpen
Locaties

Vrijwillige inzet

Punt Welzijn tekent nieuwe sponsorovereenkomst met autobedrijf van Nieuwenhoven

Al een aantal jaar heeft Punt Welzijn een sponsorovereenkomst met Autobedrijf van Nieuwenhoven omtrent de BoodschappenPlusBussen. Eens in de 4 jaar wordt de overeenkomst herzien en afgelopen donderdag is deze opnieuw ondertekend. De bussen zijn in onderhoud bij van Nieuwenhoven en in ruil daarvoor sponseren zij ieder jaar een flink bedrag. Iets wat ten goede komt aan de deelnemende senioren in Weert. Punt Welzijn dankt Autobedrijf van Nieuwenhoven dan ook hartelijk voor deze samenwerking!

Daarnaast zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers voor de BoodschappenPlusBus. Gezocht worden een chauffeur voor de middag en een vrijwilliger die het leuk vindt om uitstapjes te organiseren.

Als chauffeur rijd je de bus maar ga je ook samen met een andere vrijwilliger boodschappen doen. Je helpt mee aan het bevorderen van sociale contacten en tegengaan van eenzaamheid. Het doen van boodschappen en het bijbehorende kopje koffie zorgen voor een glimlach op je gezicht. Het is dankbaar vrijwilligerswerk!

Wil je meer informatie over het vrijwilligerswerk? Of over het doen van boodschappen of uitstapjes met deze bus? Neem dan contact op met ons.

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.