Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
Wijken en dorpen
Locaties

Vrijwillige inzet

Saame, voor alle Nederweerter inwoners

We willen je graag kennis laten maken met een nieuw initiatief waarin 10 samenwerkende partners samenkomen. Dit onder het dak van het gemeenschapshuis De Pinnenhof. Samen staan wij klaar voor inwoners van Nederweert en al hun ondersteuningsvragen.

Heb je ook een vraag of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Kom op dinsdag 31 januari gezellig langs voor een kopje koffie, een stukje vlaai en een praatje in De Pinnenhof. Een mooie gelegenheid om het te hebben over al het goede dat ons initiatief te bieden heeft en elkaar te leren kennen. Ook onthullen we deze middag de naam van ons samenwerkingsverband. Wandel op de informatiemarkt langs nog meer mooie Nederweertse initiatieven en ontdek het brede aanbod in eigen dorp.

Wees welkom!

Trommel buren, vrienden, familieleden en andere bewoners op en kom die dag tussen 13.00 en 17.00 uur langs. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen.

Wanneer: 31 januari, 13.00 tot 17.00 uur

Waar: De Pinnenhof in Nederweert, Kapelaniestraat 4

Meer informatie

Voor meer informatie bel naar Sanny Stauder: 06 – 10 02 66 17.

De samenwerkende partners zijn Punt Welzijn, Woonik, Land van Horne, De Zorggroep, MET ggz, Vincent van Gogh, Bibliocenter, PSW, Algemeen Maatschappelijk Werk en de gemeente Nederweert.

 

Met een beetje durf kunnen we soms nét dat beetje meer bereiken. Onder de vlag ‘Nederweert Durft’ pakken we elkaar bij de hand en zetten we samen stappen om het verschil te maken voor anderen. Durf buiten je comfortzone te gaan. Durf de samenwerking met anderen op te zoeken. Durf breder te kijken dan je gewend bent. Durf te redeneren vanuit gezamenlijk belang. Ook met het nieuwe initiatief waarmee u 31 januari gaat kennismaken, laten we zien dat Nederweert durft. Partners kijken in hun aanpak met een bredere blik dan alleen vanuit hun eigen expertise, wat ten goede komt aan de ondersteuning van inwoners; contact en ondersteuning in eigen omgeving, er zijn voor elkaar en er samen voor zorgen dat iedereen zo lang en zo fijn mogelijk in de thuisomgeving kan leven en wonen.   

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.