Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
Wijken en dorpen
Locaties

Vrijwillige inzet

Wat is jullie verhaal? Maak kans op een Nationale Vrijwilligersprijs!

Om landelijk waardering en erkenning te geven aan het vele werk van vrijwilligers zijn er de Nationale Vrijwilligersprijzen. Punt Welzijn maakt vrijwilligersorganisaties uit Nederweert en Weert graag attent op de mogelijkheid om zich aan te melden voor deze prijzen. De hoofdprijs is dit jaar een bedrag van maar liefst 15.000 euro. Daarnaast zijn er ook nog andere prijzen te winnen.

Wil jij kans maken op een Nationale Vrijwilligersprijs? Stuur dan voor 28 februari 2023 een vlog in. Jullie worden uitgedaagd om met een vlog van 1 minuut te laten zien wat jullie vrijwilligerswerk echt betekent. Wat maakt wat jullie doen zo mooi?

Meer weten over het maken van een vlog? Kijk dan op www.vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzen2023 en meld je dan aan voor de online workshop ‘vloggen doe je zo’.
Deze prijsvraag is bedoeld voor vrijwilligersorganisaties/-initiatieven en hun teams van vrijwilligers. Deelnemende initiatieven en organisaties hoeven geen rechtspersoonlijkheid te hebben en burgerinitiatieven kunnen ook meedoen. Punt Welzijn houdt in de gaten of er zich teams vanuit het Weerterland aanmelden voor de prijzen, en zullen deze inzendingen lokaal aandacht geven, bijvoorbeeld via social media.

Heb je vragen of wil je meteen meedoen? Ga dan naar de website www.vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzen2023

 

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.