Voor wie?
Datum
  • 2023
  • 2024
Wijken en dorpen
Locaties

Gezonde leefstijl

Club Extra: voor kinderen die geen aansluiting kunnen vinden bij het regulier sport- en cultuur aanbod

Wil jij graag een uurtje per week komen sporten of wil je juist creatief bezig zijn, maar heb je moeite om in een reguliere groep deel te nemen? Geef je dan op voor Club Extra. Wij geven je tijdens deze activiteiten ‘extra’ aandacht.

Op 5 oktober 2022 startte ‘Club extra’ weer in Weert. ‘Club extra’ is bedoeld voor kinderen uit de gemeente Weert die het lastig vinden om aan te sluiten bij de reguliere sport- en cultuuractiviteiten. ‘Extra’ verwijst naar kinderen die gedragsproblemen hebben of waarbij sprake is van een (licht)verstandelijke beperking.

Je kunt een keuze maken tussen sport- en beweegactiviteiten of cultuuractiviteiten (beeldend 2D en 3D, muziek en dans). Het is niet mogelijk om een mix te maken tussen sport- en beweegactiviteiten of cultuuractiviteiten. Je wordt bij de activiteit door minimaal twee professionals begeleid. Het doel is vooral dat je op sportieve of culturele wijze plezier kunt beleven. Natuurlijk zorgt deelname aan de activiteiten voor meerdere groeiontwikkelingen.

Wanneer
Iedere woensdagmiddag van 16:00 tot  17:00 uur. Start is 5 oktober en de laatste bijeenkomst is op 5 juli 2023. In de schoolvakanties is er geen activiteit.

Leeftijd
Kinderen van 8 tot en met 13 jaar kunnen zich aanmelden.

Bijdrage
€ 62,50 voor sport (hele schooljaar).

Het is mogelijk een beroep te doen op jeugdsportfonds/ Stichting Leergeld. Neem hiervoor contact op met onderstaande contactpersonen.

De lessen vinden plaats in Sportzaal KEC (Beatrixlaan 3, Weert).

Aanmelden

Bij vragen/nieuwsgierigheid of voor aanmelden kun je bij Punt Welzijn (sport) of RICK (cultuur) informatie aanvragen of kun je worden aangemeld. Voor deelname aan de eerste activiteit vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats.

Stop op aanmelden
Op dit moment zit de groep van het sportgedeelte van Club Extra vol. Er wordt gewerkt met een wachtlijst, dus bij interesse kun je altijd een mail sturen.

Contact

Sport: Contactpersoon Punt Welzijn: Jenny Smeets
Telefoon: 06-27464443
Email: j.smeets@puntwelzijn.nl

Voor informatie cultuur, klik hier.

Locatie

Voor de sport- en beweegactiviteiten: Sportzaal KEC (Beatrixlaan 3, Weert)
Voor de cultuuractiviteiten: RICK (Wilhelminasingel 12, te Weert)

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.