Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
Wijken en dorpen
Locaties

Gezonde leefstijl

Club Extra: voor kinderen die geen aansluiting kunnen vinden bij het regulier sport- en cultuur aanbod

Wil jij graag een uurtje per week komen sporten of wil je juist creatief bezig zijn, maar heb je moeite om in een reguliere groep deel te nemen? Geef je dan op voor Club Extra. Wij geven je tijdens deze activiteiten ‘extra’ aandacht.

Vanaf woensdag 3 november start in Weert, ‘Club extra’. ‘Club extra’ is bedoeld voor kinderen uit de gemeente Weert die het lastig vinden om aan te sluiten bij de reguliere sport- en cultuuractiviteiten. ‘Extra’ verwijst naar kinderen die gedragsproblemen hebben of waarbij sprake is van een (licht)verstandelijke beperking.

Je kunt een keuze maken tussen sport- en beweegactiviteiten of cultuuractiviteiten (beeldend 2D en 3D, muziek en dans). Het is niet mogelijk om een mix te maken tussen sport- en beweegactiviteiten of cultuuractiviteiten. Je wordt bij de activiteit door minimaal twee professionals begeleid. Het doel is vooral dat je op sportieve of culturele wijze plezier kunt beleven. Natuurlijk zorgt deelname aan de activiteiten voor meerdere groeiontwikkelingen.

Wanneer
Iedere woensdagmiddag van 16:00 tot  17:00 uur. Start is 3 november en de laatste bijeenkomst is op 13 juli 2022. In de schoolvakanties is er geen activiteit.

Leeftijd
Kinderen van 8 tot en met 12 jaar kunnen zich aanmelden.

Bijdrage
€ 62,50 voor sport (hele schooljaar)

Start vanaf februari € 35

Het is mogelijk een beroep te doen op jeugdsportfonds/ stichting leergeld. Neem hiervoor contact op met onderstaande contactpersonen.

Aanmelden
Bij vragen / nieuwsgierigheid of voor aanmelden, kun je bij Punt Welzijn (sport) of bij RICK (cultuur) informatie aanvragen of kun je worden aangemeld. Voor deelname aan de eerste activiteit vindt er altijd een kennismakingsgesprek plaats.

Contact

Sport: Contactpersoon Punt Welzijn: Debbie Wismans
Telefoon: 06-20274727
Email: d.wismans@puntwelzijn.nl

Voor informatie cultuur, klik hier.

 

Locatie

Voor de sport- en beweegactiviteiten: Gymzaal Markeent (St. Jozefslaan 102, te Weert)
Voor de cultuuractiviteiten: RICK (Wilhelminasingel 12, te Weert)

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.