Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
  • 2024
Wijken en dorpen
Locaties

Gezonde leefstijl

Kinderen in Weert strijden om de winst van het Weerter Kampioenschap Stoepranden

Doe mee met het Weerter Kampioenschap Stoepranden en strijd voor de titel Weerter Kampioen Stoepranden. Kinderen door heel Weert worden uitgedaagd om het leuke en actieve balspel met elkaar te spelen. Iedereen is welkom om mee te doen aan dit mooie sportspektakel. Bovendien kunnen kinderen in de leeftijdscategorieën 6 t/m 10 en 11 t/m 14 een ticket verdienen naar de finale, waar ze kunnen strijden voor de titel van Weerter Kampioen Stoepranden. De finale en voorrondes in Weert worden georganiseerd door studenten van het partnership dat Punt Welzijn heeft met Fontys Sport en Bewegen. Punt Welzijn wil op deze manier spelen, bewegen en ontmoeten in zoveel mogelijk buurten stimuleren.

De vijf voorrondes vinden plaats op de dinsdag en woensdagen. De locaties voor de vijf voorrondes zijn:

  • 7 mei in de wijk Molenakker in het Molenakkerpark van 10.30 tot 12.00 uur (Weert)
  • 8 mei in de wijk Graswinkel op het grasveld voor de school van 10.30 tot 12.00 uur (Graswinkellaan 9, Weert)
  • 15 mei in de wijk Keent op het Cruyff Court van 14.30 tot 16.00 uur (Servilluisstraat, Weert)
  • 22 mei in het dorp Stramproy op het grasveld voor de school van 14.00 tot 16.30 uur (Parklaan 24, Stramproy)
  • 29 mei in de wijk Groenewoud op het grasveld bij het Sportpark Sint Louis van 30 tot 16.00 uur (Limburglaan 116, Weert)

Je kunt je aanmelden door je naam, leeftijd en locatie te mailen naar c.aserie@student.fontys.nl of je loopt op de dag zelf langs met je vrienden en vriendinnen en meld je ter plekke aan bij de organisatie.

De finale belooft een spannende dag te worden en vindt plaats op woensdagmiddag 12 juni van 14.15 tot 16.15 uur in het Molenakkerpark in de wijk Molenakker. Natuurlijk is het mogelijk om op de finaledag kennis te komen maken met het leuke en actieve balspel Stoepranden.

Iedereen is welkom om mee te doen of te komen supporteren. Er zijn nog genoeg andere leuke sportspellen te doen, want Punt Welzijn zal aanwezig zijn met de Rabo Urban Sporttour. Tot dan!

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.