Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
  • 2024
Wijken en dorpen
Locaties

Kinderen en ouders

Kom langs bij de gezellige ontmoetingsplek ‘Thuis bij Keent’

Gezellig een bakje koffie of thee drinken terwijl je in contact komt met andere ouders en opvoeders. Dit kan bij ‘Thuis bij Keent’, een ontmoetingsplek voor iedere ouder/opvoeder uit de gemeente Weert.

Als ouder/opvoeder kom je bij ‘Thuis in Keent’ in contact met anderen en met een medewerker van Punt Welzijn. Daarnaast kun je terecht met jouw (opvoed)vragen. Aan de hand van deze vragen zullen er ook wel eens gastsprekers uitgenodigd worden om over bepaalde onderwerpen te vertellen. Ook zijn er mogelijkheden om te oefenen met de Nederlandse taal.

Kinderen die nog niet naar school gaan, mogen meekomen naar ‘Thuis bij Keent’. Voor hen staat er speelgoed klaar.

‘Thuis bij Keent’ start op 29 september en vindt vervolgens elke vrijdag van 11:00 tot 13:00 uur plaats. Elk ontmoetingsmoment wordt in het Keenter Hart (Sint Jozefskerkplein 3, Weert) georganiseerd. Daarnaast is elke vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur de speelotheek geopend, waar jij als ouder/opvoeder kunt spelen met je kind en speelgoed kunt lenen voor maar 1 euro per jaar.

Wil jij graag deelnemen? Loop dan gerust een keer binnen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie zie www.puntwelzijn.nl/thuisbijkeent

of mail opgroeien@puntwelzijn.nl

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.