Voor wie?
Datum
  • 2022
  • 2023
  • 2024
Wijken en dorpen
Locaties

Meedoen (in de wijk)

Ken jij het BeekCwartier? ….Kom gezellig eens binnen.

Heb je ook de behoefte om andere mensen te leren kennen waarmee je gezellig een praatje kunt maken? Of wil je onder het genot van een kopje koffie even rustig de krant lezen? Kom dan naar BeekCwartier, dé ontmoetingsplek in het centrum van Weert.

Je kunt er ook biljarten, kaarten (o.a. bridgen), koersballen, kienen, handwerken, aquarelleren, gymmen en yoga beoefenen. Heb je graag meer informatie over onze activiteiten, loop gerust een keertje binnen! Onze enthousiaste vrijwilliger(st)ers zullen je geheel vrijblijvend informeren. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Zie ook hier info over onze activiteiten.

Verhuur

We hebben bij BeekCwartier ook vergader-/activiteitenruimtes in de verhuur. Heb je graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

BeekCwartier verwelkomt je graag als vrijwilliger

We zijn nog op zoek naar vrijwillig(st)ers om ons gezellig team te komen versterken. Heb je affiniteit met senioren en vind je het leuk om met de gasten een praatje te maken en van een drankje te voorzien, dan komen we graag met je in contact.

Voor meer informatie, kijk even naar onze vacature op de website van Sociale Marktplaats Weert (www.socialemarkplaats.puntwelzijn.nl). Je kunt natuurlijk ook gerust even bellen of binnenlopen.

Waar vind je ons?

Beekstraat 54 (begane grond Cwartier / oud stadhuis) in Weert, telefoon 0495-69790.

Onze contactpersoon:

Jolanda Bruekers, j.bruekers@puntwelzijn.nl, telefoon 06-55344799.

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.