Voor wie?
Datum
  • 2024
  • 2025
Wijken en dorpen
Locaties

Gezonde leefstijl

Blok 2: De Firtel/Duizendpoot (dinsdag 1t/m2)

In de week van 22 januari start Punt Welzijn blok 2 van Sport na school. Iedere dinsdagmiddag tussen 14:30 en 15:30 uur kunnen kinderen uit groep 1 t/m 2 bewegen onder begeleiding van een professional. Wil jij dat jouw kind op jonge leeftijd op een leuke manier motorisch en sociaal emotioneel sterker wordt? Meld je dan aan!

Overbruggen

Zit jouw kind op Bassischool De Firtel of OJBS de Duizendpoot, dan zal de Sport na school lesgever de kinderen na schooltijd in de klassen ophalen om samen naar de speelzaal te gaan. Na de aanmeldingsperiode sturen wij een bericht naar de scholen zodat zij weten welke kinderen deelnemen aan Sport na school. Hierdoor weten de groepsleerkrachten welke kinderen na schooltijd nog deelnemen aan Sport na school. Je hoeft dus niet zelf jouw kind naar Sport na school te brengen.

Blokkensysteem

Er wordt gewerkt met een blokken systeem. Het schooljaar is verdeeld in 3 blokken van +/- 10 weken. Voor ieder blok zal je je opnieuw moeten aanmelden.

Aanmeldperiode Les periode
Blok 1 18 september t/m 19 oktober 23 oktober t/m 18 januari
Blok 2 4 december t/m 18 januari 22 januari t/m 4 april
Blok 3 4 maart t/m 4 april 8 april t/m 27 juni

Visueel overzicht – Aanbod Punt Welzijn

Kosten

Blok 1 15 euro
Blok 2 15 euro
Blok 3 15 euro

(tijdens de schoolvakanties, op feestdagen en op studiedagen is er geen Sport na school)

Belangrijk! Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier onder aan deze pagina. Vol = vol. De betaling vindt in de eerste les plaats. Geef jouw dochter of zoon een envelop mee waarop zijn of haar naam staat en overhandig deze envelop met het exacte bedrag aan de lesgever tijdens de eerste les of overhandig zelf deze envelop aan de lesgever na afloop van de eerste les!

Gratis Sport na school shirt

In samenwerking met de sportwinkel Colada krijgen alle directe deelnemers een gratis Sport na school Shirt. Tijdens de eerste les krijgt iedereen een afhaalkaart mee naar huis. Met deze kaart kunnen de deelnemers een shirt ophalen in de Colada winkel.

BSO

BSO Bliksemboog heeft 5 plekken ingekocht voor kinderen die op de dinsdagmiddag naar de BSO gaan. Kinderen die willen zullen om de beurt deelnemen aan Sport na school. De BSO zal de kinderen zelf aanmelden! Toch liever zeker zijn van een wekelijkse deelname? Meld dan je kind zelf aan via onderstaand inschrijfformulier!

Voorwaarden/spelregels
Klik hieronder voor de voorwaarden/spelregels.

Spelregels Sport na school  Aanbod Punt welzijn

Meer info
Voor meer informatie stuur een mail naar d.kluskens@puntwelzijn.nl

 

*Heeft jouw kind wat extra aandacht nodig om deel te kunnen nemen aan een naschools sport of cultuur aanbod, dan is “Club extra” wellicht een goede optie. Zie onderstaande link voor meer informatie!

Club Extra; activiteiten voor kinderen die wat ‘extra’ aandacht nodig hebben.

Locatie

Parklaan 24, Stramproy

Ik wil me hiervoor aanmelden

Aanmelden voor blok 2 is mogelijk vanaf 4 december om 8:00 t/m 18 januari

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.