Jongeren

Join us

Vind je het moeilijk om vrienden te maken? Dat is niet gek. In Nederland voelt 8% van de jongeren tussen de 12 en 25 jaar zich eenzaam. Door de coronacrisis is dat aantal op dit moment zelfs hoger. Voel jij je vaak alleen? En wil je dat veranderen? Meld je dan aan voor Join us. We brengen je in contact met leeftijdsgenoten en helpen je sociaal sterker te worden. In samenwerking met MetGGZ is Punt Welzijn twee groepen gestart in de gemeente Weert: één voor jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar en één voor jongeren in de leeftijd van 18-25 jaar.

Wat doe je bij Join us?

Bij Join us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Tijdens de avonden zijn er begeleiders aanwezig die je helpen met diverse sociale uitdagingen.
Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join us te komen. Dat vindt iedereen. Maar eenmaal bij Join us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn.

Kom erbij. Join us!

Ben je nieuwsgierig naar Join us? Iedereen is van harte welkom! Wil jij erbij zijn? Dat vinden we leuk. Hier kun je jezelf aanmelden. Wil je liever eerst een avondje proefdraaien? Je bent van harte welkom. Stuur een berichtje naar Imke (06 33178342) of Diederieke (06 4635 6939), of stuur een mail naar weert12-18@join-us.nu.

Join us Weert 12-18 jaar komt in de even weken op dinsdag samen, van 18.30 tot 21.00 uur, bij jongerencentrum Hangout (Vrakkerveld 2a in Weert).

Join us Weert 18-25 jaar komt in de oneven weken op dinsdag samen, van 19.00 tot 22.00 uur, bij jongerencentrum Hangout (Vrakkerveld 2a in Weert).

Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Deelname is gratis.

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.