Gezonde leefstijl

JOGG; Jongeren Op Gezond Gewicht

Krab jij jezelf ook wel eens achter de oren als je zoontje, dochtertje, leerling, deelnemer, teamlid weer de hele middag achter het beeldscherm zit?

Vind jij het ook lastig om jouw, of andere, kinderen te verleiden om genoeg groente en fruit te eten omdat er teveel ongezonde verleidingen zijn? Dan wil jij wellicht een bijdrage leveren aan de gezamenlijke JOGG-aanpak.

Integrale aanpak

De JOGG-aanpak is een lokale, integrale en duurzame aanpak gericht op jongeren van 0 tot 19 jaar en hun omgeving (ouders, school, fysieke omgeving etc.). Met de JOGG-aanpak zetten lokale samenwerkingen tussen private en publieke partijen zich in voor een gezondere leefstijl onder jongeren. Beetje bij beetje wordt de omgeving veranderd: de gezonde keus wordt weer normaal. Inmiddels zijn er vele organisaties (onderwijs, kinderopvang, welzijn, sport en bedrijfsleven) die zich verbonden hebben aan deze aanpak.

Benieuwd wat jij of jouw organisatie kan betekenen voor de JOGG-aanpak? Stuur een mail naar info@puntwelzijn.nl en we nemen z.s.m. contact met u op.

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Tekstgrootte verkleinen. a Tekstgrootte herstellen. a Tekstgrootte vergroten.