Meedoen (in de wijk)

Wijkaccommodaties

Heb jij de behoefte om nieuwe mensen te leren kennen, een gezellig praatje te maken? Of misschien wel iets nieuws te leren? En zou je dat graag in je eigen buurt doen? Of wil je een activiteit organiseren en zoek je een geschikte ruimte? Dan kun je bij ons terecht in één van onze ontmoetingsruimten/ wijkaccommodaties in Weert. 

Elkaar ontmoeten of een ruimte huren

Wij beheren meerdere accommodaties in Weert, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten of een ruimte kunnen huren.

Het BeekCwartier is een ontmoetingsplek gevestigd in het oude stadhuis, midden in het centrum van Weert. Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen, kennis te maken of deel te nemen aan één van de activiteiten uit ons ruime aanbod. BeekCwartier is een centraal punt in het centrum waar iedereen welkom is en zich thuis kan voelen.

Het Keenter Hart is een voormalige basisschool welke is omgebouwd tot een multifunctionele accommodatie waar een veelvoud aan activiteiten plaatsvindt, veelal georganiseerd door de bewoners van de wijk Keent. Niet voor niets heeft deze locatie de naam Keenter Hart meegekregen. Centraal in de wijk gelegen en met hart voor iedereen die een ander wil ontmoeten. Samen met de vele partners en huurders dragen wij zorg voor een groot aanbod op dit centraal ontmoetingspunt in Weert Zuid.

De Hangout is een ontmoetingscentrum voor jongeren, gelegen op Boshoven. Een enthousiaste groep jongerenwerkers en vrijwilligers organiseert en begeleidt leuke activiteiten en inloopmomenten voor jeugd tussen de 10 en 18 jaar, gericht op ontmoeting, ontspanning, empowerment en zinvolle (vrije)tijdsbesteding.

Wil je weten voor welke activiteiten je in de accommodaties terecht kan? Kijk dan onder Activiteiten op onze website en filter op locatie links in het overzicht van filtervelden. Daar vind je het actuele overzicht.

Klik op de accommodatienamen voor informatie over contactgegevens en voor Beekcwartier en Keenter Hart ook voor ruimteverhuur en tarieven. Of klik rechts in de menubalk het +je aan naast Wijkaccommodaties/ Ruimte huren.

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.