Vrijwillige inzet

Belastingspreekuur

Ben je inwoner van Weert of Nederweert en geen lid van een vakbond? Dan kun je terecht bij het belastingspreekuur van Punt Welzijn voor het invullen van de belastingaangifte. Het aanbod is bedoeld voor inwoners met een inkomen op of rond het sociaal minimum.

Professioneel en persoonlijk advies

Je wordt professioneel en persoonlijk geholpen door vrijwilligers van Punt Welzijn. Sinds 2023 jaar werkt het Belastingspreekuur met een eHerkenning. Met deze eHerkenning kun je eenvoudig en veilig inloggen bij de belastingdienst en geef je alleen de persoon die je machtigt toestemming om met jou de belastingaangifte in te vullen. Hiervoor kan door de vrijwilligers naar je geboortedatum en BSN worden gevraagd.

De kosten van de aangifte inclusief (eventuele) vervolgafspraak zijn 15 euro voor één persoon/één jaargang, en 20 euro voor fiscaal partners/één jaargang (kosten 2023).

Het Belastingspreekuur vindt plaats bij Punt Welzijn, Beekstraat 54, in Weert. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Punt Welzijn via telefoonnummer 0495-697900. Of door een mail te sturen naar belastingen.toeslagen@puntwelzijn.nl zodat er een afspraak gemaakt kan worden. Vermeld in de mail tevens je contactgegevens zodat we terug kunnen bellen.

Voor actuele data kijk je onder het kopje Activiteiten. 

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.