Kinderen en ouders

Thuis bij Keent

Gezellig een kopje koffie of thee drinken met andere ouders/opvoeders uit de gemeente Weert. De ontmoetingsplek ‘Thuis bij Keent’ is hier een geschikte plek voor. Bij Thuis bij Keent kun je iedere vrijdag van 11:00-13:00 uur terecht met (opvoed)vragen en om in contact te komen met andere ouders/opvoeders.

Ontmoet andere ouders en opvoeders

Opvoeden is niet altijd gemakkelijk en het gaat niet altijd vlekkeloos. Bij Thuis bij Keent kun je jouw ervaringen hierover delen en in gesprek gaan met andere ouders en opvoeders. Daarnaast is er de mogelijkheid om jouw (opvoed)vragen te stellen. Samen gaan we in gesprek over jouw vraag. Ook kan het zijn dat er een gastspreker wordt uitgenodigd om meer informatie te geven over een bepaald onderwerp.

Bij Thuis bij Keent zijn ook kinderen onder de vier jaar van harte welkom. Zij mogen met hun papa of mama meekomen. Voor deze kinderen zal er voldoende speelgoed klaarstaan.

Thuis bij Keent start op 29 september  2023 en vindt vervolgens elke vrijdag van 11:00 tot 13:00 uur plaats. Elk ontmoetingsmoment wordt in het Keenter Hart (Sint Jozefskerkplein 3, Weert) georganiseerd. Daarnaast is elke vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur de speelotheek geopend, waar jij als ouder/opvoeder kunt spelen met je kind en speelgoed kunt lenen voor maar 1 euro per jaar.

Aanmelden voor Thuis bij Keent is niet nodig en deelname is gratis.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van ons of stuur een mail naar opgroeien@puntwelzijn.nl

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.