Vrijwillige inzet

Geweldig wat je doet

Afgelopen jaar is er veel gedaan aan vrijwillige inzet. Zowel bij  vrijwilligersorganisaties als ook in de buurt, voor elkaar. In het kader van bijvoorbeeld Corona Hulp Weert hebben mensen boodschappen voor een ander gedaan, de hond uitgelaten, iemand vervoerd naar een afspraak, medicijnen gehaald of een praatje gemaakt. Hiervoor veel lof en waardering!  

De verhalen achter buurthulp.

Wat iemand doet voor een ander vinden wij klasse, schitterend, super, attent, sjiek enz…. En dat willen we de komende weken laten zien aan de hand van het verhaal van mensen die zich vrijwillig ingezet hebben via buurthulp. Deze hulp heeft in de coronatijd een vlucht genomen.

Geïnspireerd?

Denk jij nu: dit wil ik ook doen! Dat is super natuurlijk. Meld je hier aan voor buurthulp via Corona Hulp Weert. En lees hier meer over het vinden van vrijwillligerswerk in het Weerterland.

Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet

Komend jaar is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet onder de titel ‘Mensen Maken Nederland’. Hierop gaan wij uiteraard aansluiten, onder andere door vanaf januari ook de verhalen van andere vrijwilligers uit Weert en Nederweert te laten zien. Wordt vervolgd…

Alle verhalen op een rij

Nico

Gerard

Nick:

Rowenna:

Yolanda:

Links en downloads

Activiteiten

Verhalen uit de praktijk…

a Lettertype grootte verkleinen. a Lettertype grootte resetten. a Lettertype grootte vergroten.