Actuele vacatures


  • Klik hier voor vacature oproepmedewerker Accommodaties
  • Klik hier voor vacature combinatiefunctionaris Turnen,
    voor 9,5 uur per week. Reageren kan tot 23 augustus 2019.

Open sollicitaties

Vacatures

Wij zetten ons in om de eigen kracht van burgers en hun omgeving te versterken. Dat geeft betekenis voor de samenleving en geeft betekenis aan iedereen die erbij betrokken is. Samen versterken wij de samenleving. Onze kernwaarden betrouwbaar, transparant en positief zijn voor ons daarbij leidend.

Stichting Punt Welzijn is een onderdeel van de koepelstichting Unitus
Bekijk het totale vacature-aanbod van Punt Welzijn haar werkmaatschappijen.

Open sollicitaties (CV en motivatie) kun je via een email indienen, of schriftelijk richten aan

Unitus-groep
Beekstraat 54
6001 GJ Weert


Punt Welzijn is een erkend leerbedrijf. Stagiaires uit het MBO- en HBO-onderwijs zijn bij ons van harte welkom.

 

Stagiaires

Wij hechten veel waarde aan het bieden van stageplaatsen. Door het beschikbaar stellen van stageplaatsen krijgen wij te maken met vernieuwing: Leerlingen hebben immers op school de nieuwste theorieën meegekregen en kunnen deze kennis met ons delen. Naast het vernieuwende element breng je als stagiair extra kwaliteit in de organisatie en draag je bij aan onze dienstverleningen. 

De jij een beroepsopleiding waarvoor een stage bij ons goed aansluit bij jouw opleiding? Informeer dan eens naar de mogelijkheden! Neem contact op met de stagecoördinator Wendy van Someren, dit kan per mail aan w.van.someren@puntwelzijn.nl.
Aanmelden als stagiaire kan door een email + motivatiebrief en CV te sturen. 

Nog zoekende wat bij je past?

Weet jij wel dat je een baan of stage zoekt in de sector Welzijn, maar nog niet zo goed wat nu bij jou past? Doe dan de beroepsoriëntatietest. Deze test bestaat uit twee delen. Het eerste deel geeft je duidelijk aan of je past in 'welzijnsland'. Het tweede deel geeft jou waardevolle ideeën van functies die - naar aanleiding van je testuitslagen - het beste bij je passen. Klik hier om de beroepsoriëntatietest te starten. De beroepsoriëntatietest is ontwikkeld door FCB.